DO-BLOKKEN

kies je zelf, van klas 1 t/m met 4.
Je bent bezig met het beroep dat je leuk vindt. Tegelijk ontwikkel je allerlei (vak)vaardigheden, zoals samenwerken, plannen, klantgerichtheid en presenteren. Die kun je nu heel goed gebruiken, maar ook straks op het mbo, de havo of als je gaat werken.

DO-dag
Elk jaar houden we onze DO-dag. Dan laten we zien wat we kunnen: aan elkaar, de buurt, basisscholen, ouders, opa’s en oma’s en iedereen die erbij wil zijn. Sportdemonstratie, verkoopactie, visagie, kunstexpositie, computerles, meubeltentoonstelling, optredens, modeshow… We doen het!

Do it! Move it!

Sports

Voor echte sportievelingen! Je maakt kennis met veel sporten, fi tness en dansvormen. Je leert leidinggeven en organiseert wedstrijden. Straks weet jij precies hoe je gezond leeft en beweegt.

CONSTRUCTION

De timmerwerkplaats is jouw plek! Je gaat schaven, zagen, timmeren en bouwen. Je ontwerpt producten en zet ze in elkaar: soms voor een echte opdrachtgever.

FASHION & STYLING

Houd je van mode? Ben je creatief? Wil je misschien nog eens een modezaak of webshop beginnen? Ons modeatelier is de perfecte plek om te leren ontwerpen, etaleren, verkopen en presenteren.

TECHNOLOGY

Heb je interesse in de moderne wereld van de techniek, dan is dit jouw DO-blok. Je bent bijvoorbeeld bezig met elektra, maakt ontwerptekeningen of zet installaties en producten in elkaar. Je buigt, last, experimenteert en test.

MEDIA & DESIGN

In onze ontwerpstudio ben je vooral creatief met computers en communicatie. Je bouwt websites, ontwerpt verpakkingen en folders. En presenteert ze met trots!

BUSINESS

Slim zaken doen, beslissingen nemen, reclame maken… Past dat bij jou? Bij business werk je met in- en verkoop, producten, facturen, winst en verlies en natuurlijk met klanten.

HEALTH & CARE

Je hebt geduld, kunt goed luisteren en (ver)zorgen doe je graag. Bij Health & Care ga je lekker en vooral ook gezond koken. Je bent bezig in het nagelatelier of organiseert bijvoorbeeld een kinderfeestje of een uitstapje voor ouderen.

ARTS

Arts is voor de echte creatieveling. Je kunt schilderen, tekenen, decors ontwerpen, beeldhouwen en nog veel meer. We gaan op pad om kunst en cultuur buiten school op te snuiven. En we exposeren zelf!

Een nieuwe vmbo school!